Vandaag ben ik alweer 11 jaar in dienst bij Argeweb en wat heb ik in die tijd al een hoop (grote en kleine) veranderingen meegemaakt. Begonnen in een kleine groep van zo’n 13 mensen en was het eigenlijk al direct een fijne omgeving met veel persoonlijk contact met collega’s en directie. Een echte familie waarin we veel met elkaar deden zowel binnen als buiten de werkvloer. Met mijn zeventien jaar was ik meteen ook de jongste werknemer en had ik er ook een paar moeders bij ;-).

Argeweb heeft in die tijd natuurlijk een enorme groei meegemaakt en is gevormd naar de organisatie zoals deze nu is en staat voor kwaliteit en streeft naar optimale klanttevredenheid. Iets wat past bij mij en waar ik voor sta binnen Argeweb.

In die 11 jaar heb ik zelf ook een ontzettende groei meegemaakt van stagiaire, naar administratief medewerkster, naar administratief medewerkster Orderverwerking, naar hoofd Orderverwerking, naar hoofd Administratie & Orderverwerking, naar uiteindelijk Operationeel manager. Een geweldige groei en daar ben ik de organisatie natuurlijk heel dankbaar voor.

Op 12 augustus wordt Argeweb overgenomen en heeft KPN 100% belang in het bedrijf. Natuurlijk biedt dit voor Argeweb een mooie toekomst waarin zij kan groeien in diensten, kwaliteit en dienstverlening.

Ik blijf werkzaam bij Argeweb en zal met de overname bij Argeweb een mooie toekomst tegemoet gaan. Natuurlijk vind ik het jammer dat de aandeelhouders, degene die Argeweb hebben opgebouwd, niet meer hier werkzaam zijn en zal ik hun plezierige aanwezigheid zeker missen.

Via deze weg wil ik dan ook nog even gebruik maken van de gelegenheid om de aandeelhouders, met een lach en een traan, enorm te bedanken voor een geweldige tijd, de mooie herinneringen en het vertrouwen die ik altijd genoten heb en wens hen veel succes bij Amsio! Proost op een mooie toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.