Dit jaar hadden we besloten om met de zomer niet op vakantie te gaan, omdat we nog wat dingen in huis wilde doen. We willen namelijk een nieuwe vloer en onze open trap dichtmaken voor meer opbergruimte. Dit kost een hoop geld en het is het één of het ander, dus kozen we ervoor om deze zomer niet met vakantie te gaan.

Nu begin ik toch te twijfelen, het is toch wel lekker om er nog even een paar dagen tussenuit te knijpen en even niet in de dagelijkse sleur te zitten. Aan de andere kant gaan we in september al  zes dagen naar Marokko (Marrakech). Dat betekent dat we over 3 maanden op vakantie gaan. Drie maanden lijkt nog ver weg, maar is zo voorbij. Maar waar doen we goed aan? Een vakantie in de zomermaanden is toch wel weer een hoop geld, én een nieuwe vloer ook. Het zonnetje een paar dagen opzoeken in juli/augustus is toch ook wel weer erg fijn.

Als het aan Ruben lag hadden we allang een tickets geboekt naar een warm land. Waarom twijfel ik dan toch? Zie ik dan toch “beren op de weg”? Of wil ik gewoon een gemaakte afspraak om niet op vakantie te gaan vasthouden? Ligt het soms aan het geld? Is een extra vakantie wel noodzakelijk? Heb ik wel genoeg vrije dagen? Het zijn allemaal vragen die in me opkomen, maar ik nog geen antwoord voor heb kunnen verzinnen. Ik moet toch snel gaan beslissen, want zoals ik eerder al zei drie maanden is zo voorbij!

Wat zal ik eens gaan doen??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.